Χειροποίητα στρώματα ΑΛΦΑ•strom

Προφίλ

στρωματα
ΑΛΦΑ•strom
Ο ύπνος βρήκε τον μάστορά του!

Οι οικογενειακές μας αξίες διαπνέουν την οργάνωση της επιχείρησής μας. Η αυθεντικότητα στην προσωποποιημένη μας προσέγγιση, οι δυνατοί δεσμοί με τους συνεργάτες μας, η αποτελεσματικότητα και το φιλότιμο είναι πυλώνες της στρατηγικής μας. Πίσω από κάθε μηχανή υπάρχει ένας δικός μας άνθρωπος, πίσω από κάθε στρώμα μια σειρά γνήσιων ποιοτικών ελέγχων, πίσω από κάθε ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά κρύβεται η έμφαση στη λεπτομέρεια. Εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρούμε αψεγάδιαστο όνομα στην αγορά και δημιουργούμε στρώματα άνετα, υγιεινά, ανθεκτικά, βαθιά ποιοτικά, για να βελτιώνουμε ουσιαστικά την εμπειρία των ανθρώπων που τα απολαμβάνουν. Εμβαθύνουμε, ενδιαφερόμαστε, επιταχύνουμε. Ο λόγος που κάνουμε ό,τι κάνουμε είστε εσείς. Και ό,τι κάνουμε είναι από καρδιάς καμωμένο.

τα στρωματα μας

01.

Επαγγελματισμός και τεχνογνωσία

Χάρη στην 40ετή μας πείρα, ανταποκρινόμαστε πλήρως στα υψηλότερα πρότυπα και προσφέρουμε κορυφαία εξυπηρέτηση.

02.

Χιλιάδες
ικανοποιημένοι πελάτες

Η μεγαλύτερη εγγύηση για την αξιοπιστία των προϊόντων μας είναι οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας σε όλη την επικράτεια.

03.

Προσαρμοσμένη κατασκευή στρωμάτων

Κατασκευάζουμε ένα αποκλειστικά δικό σας στρώμα. Η προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας κατασκευή είναι το «κλειδί» για μεγιστοποίηση του οφέλους σας.

04.

Προνομιακές τιμές

Οι τιμές μας είναι από τις χαμηλότερες στην αγορά. Αναβαθμίζουμε ποιοτικά τα στρώματά μας χωρίς καμία επιβάρυνση προς τον καταναλωτή.

05.

Συνέπεια και ταχύτητα

Με χαρακτηριστική συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, αναλαμβάνουμε να σας φέρουμε το νέο σας στρώμα και να σας απαλλάξουμε από το παλιό.

06.

Pocket
springs

Παράγουμε χειροποίητα στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια, που παρέχουν πρωτοφανή άνεση.

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

Εξασφαλίζουμε ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας, καθώς έχουμε πιστοποιηθεί από τον οργανισμό πιστοποίησης Delta Cert, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015. Η πιστοποίηση αφορά τις δραστηριότητές μας στον τομέα του Σχεδιασμού, της Παραγωγής και της Εμπορίας Στρωμάτων και Ειδών Υπνου.

τα στρωματα μας
στρωματα
στρωματα
Η Επιβράβευση της Αριστείας!

Αναζητάτε τον ιδανικό σύντροφο για έναν αναζωογονητικό ύπνο; Η απόλυτη άνεση και η ποιότητα του ύπνου είναι τώρα πιο κοντά σας από ποτέ! Τα στρώματα της AlphaStrom, με τα κορυφαία υλικά, την τέλεια κατασκευή και την προηγμένη τεχνολογία, βραβεύονται κάθε χρόνο από ειδικούς σε πολλές κατηγορίες

Τα Κορυφαία Στρώματα της AlphaStrom!

Μην χάνετε άλλο χρόνο, επιλέξτε την πρωτοποριακή τεχνολογία των στρωμάτων μας και απολαύστε τον ύπνο που αξίζετε. Επιλέξτε ένα από τα στρώματα μας σήμερα και ανακαλύψτε την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας και απολαύστε μια ζωή γεμάτη ξεκούραστο ύπνο και ενέργεια!

Δειτε τα βραβευμενα στρωματα
Η ΑΛΦΑ•STROM ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Χάρη στην 40ετή μας πείρα στον τομέα της στρωματοποιίας, ανταποκρινόμαστε πλήρως στα υψηλότερα πρότυπα. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό σάς προσφέρει κορυφαία εξυπηρέτηση, λύνοντάς σας κάθε απορία και βοηθώντας σας να επιλέξετε το στρώμα που πραγματικά έχετε ανάγκη.
Η μεγαλύτερη εγγύηση για τη φερεγγυότητα της εξυπηρέτησής μας και την αξιοπιστία των προϊόντων μας είναι οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες που μας προτιμούν και μας στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα. Με μια γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο, μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε την άποψη πληθώρας πελατών για τα διαλεχτά μας στρώματα.
Προτού κατασκευάσουμε το στρώμα σας, ακούμε και αναλύουμε μαζί τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει ο εξοπλισμός σας. Έτσι, ξεκινάμε να κατασκευάζουμε ένα αποκλειστικά δικό σας στρώμα. Η προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας κατασκευή είναι το «κλειδί» για μεγιστοποίηση του οφέλους σας.
Οι τιμές μας είναι από τις χαμηλότερες στην αγορά και προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής. Αναβαθμίζουμε ποιοτικά τα στρώματά μας χωρίς καμία επιβάρυνση προς τον καταναλωτή, καταφέρνοντας να κερδίζουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα λόγω της επαγγελματικής μας ακεραιότητας και της εγγυημένης ποιότητας που προσφέρουμε.
Η επιχείρησή μας χαρακτηρίζεται για την κατεξοχήν συνέπειά της στους χρόνους παράδοσης προϊόντων. Αναλαμβάνουμε να σας φέρουμε το νέο σας στρώμα το ταχύτερο δυνατόν, να το ανεβάσουμε σε οποιονδήποτε όροφο και να πάρουμε το παλιό σας στρώμα ώστε να σας απαλλάξουμε από αυτό.
Παράγουμε χειροποίητα στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια (pocket springs), που παρέχουν πρωτοφανή άνεση και μαλακή αίσθηση, έχοντας την ιδιότητα να μη βουλιάζουν, αλλά να παίρνουν τη μορφή του σώματος.