Χειροποίητα στρώματα Άλφα strom

Προφίλ

στρωματα
Άλφα strom
Είμαστε κοντά σας κάθε βράδυ, γιατί ο ύπνος απαιτεί ποιότητα.

Έτσι ξεκινήσαμε την πορεία μας στο χώρο της στρωματοποιίας το 1980 και έτσι συνεχίζουμε μέχρι σήμερα, με το ίδιο μεράκι, αφοσίωση και αγάπη σε αυτό που κάνουμε. Πάντα με τη γνώση ότι η δουλειά μας είναι σημαντική, και με υπευθυνότητα, προσφέρουμε μέχρι σήμερα στρώματα μοναδικής ποιότητας τόσο σε υλικά όσο και σε τεχνολογία με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να εμπιστεύονται σε εμάς την ξεκούρασή τους. Αυτό ακριβώς είναι που μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει τη δύναμη κάθε μέρα να προσπαθούμε όλο και περισσότερο.

τα στρωματα μας

01.

Εμπειρία
και επαγγελματισμός

Χάρη στην 30 ετή μας εμπειρία στον τομέα της Στρωματοποιίας, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να ανταποκρινόμαστε πλήρως στα υψηλότερα στάνταρ. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας προσφέρει εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου δίνοντας σας κάθε απάντηση σε οποία ερώτηση και απορία σας. Βοηθώντας σας να επιλέξετε το στρώμα όπου πραγματικά έχετε ανάγκη και χρειάζεστε.

02.

Χιλιάδες
ικανοποιημένοι πελάτες

Μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα της εξυπηρέτησης μας είναι η χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες που μας προτιμούν και μας Στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα.

Αν διστάζετε να μας εμπιστευτείτε απλά κάντε μία έρευνα στο διαδίκτυο για την άποψη των πελατών μας.

03.

Ανάγκες
και επιθυμίες

Προτού κατασκευάσουμε το στρώμα το αποκλειστικά δικό σας στρώμα ακούμε και αναλύουμε μαζί τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες όπου μπορεί να χρειάζεται το στρώμα σας και έτσι ξεκινάμε και κατασκευάζουμε αποκλειστικά το δικό σας στρώμα.

04.

Τιμές

Οι τιμές μας είναι από τις χαμηλότερες στην αγορά και προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε Προτιμήσαμε να αναβαθμίσουμε ποιοτικά το στρώμα μας χωρίς καμία αύξηση και επιβάρυνση προς τον καταναλωτή.
ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας από την ακεραιότητα στην ποιότητα προσφέρουμε.

05.

Συνέπεια

Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται για την συνέπεια της στους χρόνους παράδοσης του προϊόντος. Αναλαμβάνουμε να σας φέρουμε το νέο σας στρώμα να το ανεβάσουμε σε όποιον δήποτε όροφο βρίσκεστε και να πάρουμε το παλιό σας στρώμα ώστε να σας απαλλάξουμε από αυτό.

06.

Pocket
springs

Τα στρώματα με ελατήρια pocket spring (Ανεξάρτητα ανεξάρτητα) μια κατηγορία στρωμάτων με κύριο χαρακτηριστικό την ατομικότητα δηλαδή την μαλακότητα του Στρώματος Αλλά και την ιδιότητα που έχουν να μην βουλιάζουν αλλά να παίρνουν τη μορφή του σώματος.

Λογοι για να επιλεξεις ενα προϊον Αλφα strom
Χάρη στην 30 ετή μας εμπειρία στον τομέα της Στρωματοποίηας προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να ανταποκρινόμαστε πλήρως στα υψηλότερα στάνταρ και απαιτήσεις Αφοσίωσης και επαγγελματισμόυ.
Εντάξει κι εμένα μας προσωπικό θα σας προσφέρει εξυπηρέτηση ψηλό επίπεδο δίνοντας απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση σας.
Μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα της εξυπηρέτησης μας είναι η χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες που μας προτιμούν και μας στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα.
Αν διστάζετε να μας εμπιστευτείτε απλά κάντε μία έρευνα στο διαδίκτυο για την άποψη των πελατών μας.
Προτού κατασκευάσουμε το στρώμα το αποκλειστικά δικό σας στρώμα ακούμε και αναλύουμε μαζί τις ανάγκες Και τις ιδιαιτερότητες όπου μπορεί να χρειάζεται το στρώμα σας και έτσι ξεκινάμε και κατασκευάζουμε αποκλειστικά το δικό σας στρώμα.
Οι τιμές μας είναι από τις χαμηλότερες στην αγορά και προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής.
Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε προτιμήσαμε να αναβαθμίσουμε ποιοτικά το στρώμα μας χωρίς καμία αύξηση και επιβάρυνση προς τον καταναλωτή. ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας από την ακεραιότητα στην ποιότητα προσφέρουμε.
Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται για την συνέπεια της στους χρόνους παράδοσης του προϊόντος.
Αναλαμβάνουμε να σας φέρουμε το νέο σας στρώμα να το ανεβάσουμε σε όποιον δήποτε όροφο βρίσκεστε και να πάρουμε το παλιό σας στρώμα ώστε να σας απαλλάξουμε από αυτό.
Τα στρώματα με ελατήρια pocket spring (Ανεξάρτητα ανεξάρτητα) μια κατηγορία στρωμάτων με κύριο χαρακτηριστικό την ατομικότητα δηλαδή την μαλακότητα του Στρώματος Αλλά και την ιδιότητα που έχουν να μην βουλιάζουν αλλά να παίρνουν τη μορφή του σώματος.